Minőségpolitika, környezetvédelem

Minőség- és környezeti politika

Elkötelezettek vagyunk a minőség iránt. Hiszünk abban, hogy ez az elsődleges szempont, amely biztosítja cégünk hírnevének, piaci pozíciójának erősítését, hosszútávú működését és a vevői elégedettség garantálását.

Megkülönböztetett figyelmet fordítunk a minőségi ügyfélkiszolgálásra, kapcsolattartásra, valamint a környezettudatos működésre. Ennek érdekében 2013-ban integrált minőség- és környezetirányítási rendszert vezettünk be stabilizálva tevékenységünket. (ISO 9001:2015 és ISO 14001:2015)

Vevőinkkel és beszállítóinkkal kölcsönös elégedettségen alapuló, hosszútávú kapcsolatra törekszünk. Ezért kiemelt fontosságúnak tartunk minden olyan tevékenységet, amelyek garantálják a minőség- és környezetközpontú rendszer fejlesztését.

Az SMTplus Kft. működésének egyik meghatározó tényezője a környezetvédelem iránti elkötelezettség. Hiszünk abban, hogy a folyamatos fejlődés csak úgy tartható fenn, ha környezetünk minden szegmensére elég figyelmet fordítunk. Újra hasznosítással, szelektív hulladékgyűjtéssel, dolgozóink képzésével, tudatosságuk növelésével csökkentjük ökológiai lábnyomunkat. Új anyagok és energiatakarékos technológiák, berendezések beszerzését tűzzük ki célul, melyek a lehető legkisebb környezetterhelést okozzák.