IMPRESSZUM

A honlap fenntartója:
SMTplus Kft.
Székhely: 2750 Nagykőrös, Téglagyári u.10.
Cégjegyzékszám: 13 09 141507
Elérhetőség: Adószám: 22999410-2-13
Levélcím: 2750 Nagykőrös, Téglagyári u.10.
Telefon: 36 53 552 106
E-mail: info@smtplus.hu
Internet: www.smtplus.hu

Szerverüzemeltetés:
Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.
Székhely: 1144 Budapest, Ormánság utca 4. X. em. 241.
Cégjegyzékszám: 01-09-909968
Adószám:14571332-2-42

Elérhetőség:
Levélcím:1538 Budapest, Pf.: 510.
Telefon: 36 1 789 2 789
E-mail: support@tarhely.eu
Internet: https://tarhely.eu

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat kizárólag tájékoztatás céljából tesszük közzé.
Tájékoztatjuk Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:
A weboldal illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a fenntartó jogosult. A fenntartó előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.
A fenntartó azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa. A weboldal tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – a semmilyen természetű felelősséget nem vállalunk az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.
Fenntartjuk a jogot, hogy weboldalunkat bármikor módosítsuk, vagy átdolgozzuk, illetve elérhetőségét korlátozzuk, vagy megszüntessük. Nem garantáljuk, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.
A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérthetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a kifejezetten kizárjuk.
Nem vállalunk felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a weboldalaink kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.